GARAŽNA VRATA

Garažna i industrijska segmentna vrata predstavljaju najveći otvor na fasadi objekta i nekada zauzimaju čak i trećinu fasade.
Radi efikasnog iskorišćenja prostora, u većini slučajeva, garaža je usmerena ka ulici, tako da je značaj termoizolovanosti i izgleda garažnih vrata jasan.

Segmentna vrata se mogu proizvesti sa preko 40 tipova panela, različitih nijansi i modela, površina sa imitacijom drveta i drugih. Naša segmentna vrata podržavaju više tipova završnih obrada i čak ugradnju pešačkih vrata sa niskim pragom. Pouzdanost i trajnost PROMAX garažnih vrata su glavni elementi koji ulaganje u toplotni komfor i dobar dizajn čine efikasnim dugoročnim ulaganjem. Segmentna garažna vrata se otvaraju pod plafon, dok se segmentna industrijska vrata mogu otvarati pod plafon, povišeno, pod uglom i vertikalno, čime je omogućeno maksimalno iskorišćenje prostora.

Na ovaj način ćete imati više mesta u garaži i ispred garaže. Izrađena prema nemačkim projektima sa strogim standardima kvaliteta, dizajnirana su da izdrže više od 25 000 operativnih ciklusa. Pokušajte da proračunate broj godina na osnovu ove vrednosti, 25000 CIKLUSA. Garantujemo 10 godina savršenog rada. Segmentna automatska garažna vrata su veoma praktična, daju vašem domu moderan izgled i povećavaju njegovu vrednost. Automatika na garažnim vratima je nemačkog proizvođača Sommer, dok je automatika za industrijska vrata nemačkog proizvođača GFA.
Elektromaten Dodatno, pešačka vrata napravljena u skladu sa garažnim vratima daju jednoličan izgled fasadi. Komanda i kontrolni sistem vrata se mogu povezati na sistem objekta. Jednim daljinskim upravljačem se zajedno mogu kontrolisati garažna vrata i prilazna kapija. Paneli debljine 40mm i elastične zaptivke, otporne na klimatske promene, čine segmentna vrata efikasnom barijerom protiv vetra, kiše i snega. Bočne zaptivke su udvostručene radi bolje izolacije. Usled praktične primene u hladnim zimskim periodima, garažna i industrijska vrata su izrađena isključivo od panela koji će efikasno izolovati vašu garažu ili industrijski objekat.

POZOVITE

+381 11 751 00 65

+381 11 630 23 22

+381 63 27 22 77

office@promaxteam.rs 

Milice Srpkinje 13, Beograd

 

O NAMA

Od 2006. godine se bavimo proizvodnjom, prodajom i montažom stolarije. Krajnji cilj nam je zadovoljan klijent i to je nešto što pokreće ovu firmu.